Ahozko jarduna hobetzeko proposamenak : Debarroko hizkeretan - Plazaola, Estepan; Agirregabiria, Karmele; Bikuña, Karmen; Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar) (Eibar : Badihardugu Euskara Elkartea, 2005)
Liburuak Deba ibarreko euskaldunek, batez ere ume eta gazteek, euskaraz berba egitean dituzten akats ohikoenak zuzentzeko lagungarri izan nahi du. Liburua, batez ere, hizkuntza transmititzaile jantzienei bideratuta egongo da (irakasle, guraso gazte, monitore...).
Keywords: Ahozko euskara; Euskara -- Gramatika; Euskalkiak; Baliabide digitalak