Arian 2.2: euskara ikasteko metodoa . Ikaslearen liburua / koordinazioa, Elkar argitaletxea; egileak, Itziar Etxabe, Ana Alkain, Beatriz Aio; aholkulariak, Joseba Ezeiza, Marian Urkizu,; [marrazkiak: Alex Orbe] - Etxabe Goñi, Itziar (EIMA 1 (2013ko deialdia), 2013)
ARIAN euskara bere kasa ikasi nahi duten ikasleengan pentsatuta sortu da, nahiz eta euskaltegietan zein arautuzko ikastetxeetan (goi-mailetako B eta A ereduetan) euskara ikasteko eta irakasteko material baliagarria izan daitekeen. Bere baitan hartzen ditu hasieratik EGArainoko maila guztiak (A1, A2, B1, B2, eta C1).