Iratxoaren txanoa - Weninger, Brigitte; Rowe, John A.; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Egun batez, iratxo batek bere txanoa galdu du basoan, eta animalia guztiek, handi nahiz txikiek, beren etxea aurkitzen dute bertan; guztiek, arkakuso ñimiñoak izan ezik, inork ez baitu haren lagun izan nahi. Gizenduz doan istorio honen umoreak John Rowe-ren marrazki biziak ditu edergarri.
0-6 urte (Urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuin kateatuak -- Haur eta gazteentzako liburuak