Iratxoaren txanoa / testua, Brigitte Weninger ; ilustrazioak, John A. Rowe ; itzulpena, Aztiri - Weninger, Brigitte (: Ttarttalo, 2012)
Egun batez, iratxo batek bere txanoa galdu du basoan, eta animalia guztiek, handi nahiz txikiek, beren etxea aurkitzen dute bertan; guztiek, arkakuso ñimiñoak izan ezik, inork ez baitu haren lagun izan nahi. Gizenduz doan istorio honen umoreak John Rowe-ren marrazki biziak ditu edergarri.