Lata baten gorabeherak - Ibarrola, Begoña; Novoa, Teresa; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2013)
Lata baten gorabeherak kontatzen dira ipuin honetan. Hasieran, tomate-lata bat zen, baina gero, pilota, itsulapikoa, potoa eta abar bihurtu zen. Lata hura jabez jabe eta etxez etxe ibiltzen zen, pozik beti. Ilusioari buruzko ipuin bat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Historia de una lata
Keywords: Eskuzabaltasuna; Emozioak eta sentimenduak; Birziklatzea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak