Alkasoroko benta - Taberna, Mikel (Zarautz : Susa, 2013)
Lesaka eta Bera artean dagoen herria da Alkasoro. Hango bentako semea da Martin Irazoki, nobela honen kontalaria, 50eko hamarkada amaieran jaioa, gaztaroko hogei urteen berri emango diguna, eta gisa horretan herri oso baten erretratua.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak