Zintzoen saldoan / Jon Alonso - Alonso, Jon (Amaiur (Txalaparta), 2012)
Enekoitz Ramirez, Lanbas, etakide ohia, preso ohia, arte salerosle ohia eta egungo lapurra, euskal jatetxerik onenetan lapurretan ari da. Baina negozioa zeharo okertuko da norbaitek euskal sukaldaritzaren etorkizuna den Kepa Pedrotegi sukaldaria hiltzen duenean. Enekoitzi egotziko diote hilketa.