Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Florentino Uriarte - Sierra, Josi (2009)
Florentino Uriarte Intxaurraga Zeanuriko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Doneztebe, 2009.03.31)