Erromatarrak / [egilea] Charles Freeman ; [irudiak, Julian Baker ... et al. ; itzultzailea itzulpen zerbitzuak] - Freeman, Charles (Ezagutu... (Ttarttalo), 2003)
Obra honek, ilustrazio bikainez apainduta, gure planetako zibilizaziorik zaharrenetako batean sartzen du irakurlea.