Greziarrak - Freeman, Charles; Hogart, Bruce; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2003)
Obra honek, ilustrazio bikainez apainduta, gure plqanetako zibilizaziorik zaharrenetako batean sartzen du irakurlea.
2003/03/31
Keywords: Grezia -- -Historia; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak