Greziarrak / [egilea] Charles Freeman ; [irudiak, Bruce Hogart ... et al. ; itzultzailea, Bakun itzulpen zerbitzuak] - Freeman, Charles (Ezagutu... (Ttarttalo), 2003)
Obra honek, ilustrazio bikainez apainduta, gure plqanetako zibilizaziorik zaharrenetako batean sartzen du irakurlea.