Munduko historia / [testua, Nicola Barber ; sortzaile eta ekoizleak, Nicholas Harris, Joanna Turner and Claire Aston ; itzulpena, Saioa Muguruza, Joseba Ossa (Bakun SL)] - Barber, Nicola (Gazteentzako Entziklopedia Ilustratua (Ttarttalo), 2001)
Mundu guztiko Erdi Aro eta Garai Modernoari buruzko datuak eta informazioa. 100 marrazki bikain baino gehiago. Etxean nahiz ikastetxean erabiltzeko egokia.