Penpals [Ingelesa - LMH 1-6] (: Proyecto Agrega, 2010)
Sekuentzia honetan, erabiltzaileak norberari eta besteei buruzkoa informazio ematen ikasiko du: izena, adina, jatorria, familia, etxeko animaliak, etab.
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak