Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Gerardo Bujanda Sarasola - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Gerardo Bujanda Sarasola Donostiako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Donostia, 2009.03.11)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Donostia -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra)