Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Gerardo Bujanda Sarasola - Sierra, Josi (2009)
Gerardo Bujanda Sarasola Donostiako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Donostia, 2009.03.11)