Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Mikel Garmendia Olaziregi - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Mikel Garmendia Olaziregiri Donostiako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Ituren, 2009.05.14)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Donostia -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra)