Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Mikel Garmendia Olaziregi - Sierra, Josi (2009)
Mikel Garmendia Olaziregiri Donostiako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Ituren, 2009.05.14)