Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Juan Agirrezabala Larreta eta Mª Jesús Iñarra - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Juan Agirrezabala eta Mª Jesús Iñarra Amezketak Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Amezketa, 2009.05.08)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Amezketa -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra)