Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Txomin Artetxe Etxebarria - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Txomin Artetxe Etxebarriari Lemoako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Deba, 2009.05.11)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Lemoa -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939