Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Txomin Artetxe Etxebarria - Sierra, Josi (2009)
Txomin Artetxe Etxebarriari Lemoako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Deba, 2009.05.11)