Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Juan Olaetxea Olaizola - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Juan Olaetxea Odriozolari Axpeko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Arrazola, 2009.03.11)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Axpe -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra)