Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Juan Olaetxea Olaizola - Sierra, Josi (2009)
Juan Olaetxea Odriozolari Axpeko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Arrazola, 2009.03.11)