Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Kontxi Belandia - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Kontxi Belandiari eta Angelitari Galdakaoko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Galdakao, 2009.05.15)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Galdakao -- Historia -- 1936-1939 (36ko Ge)rra