Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Kontxi Belandia - Sierra, Josi (2009)
Kontxi Belandiari eta Angelitari Galdakaoko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Galdakao, 2009.05.15)