Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Domi Zugarramurdi Zuzaia - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Domi Zugarramurdi Zuzaia Doneztebeko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Doneztebe, 2009.03.31)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Doneztebe -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra)