Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Domi Zugarramurdi Zuzaia - Sierra, Josi (2009)
Domi Zugarramurdi Zuzaia Doneztebeko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Doneztebe, 2009.03.31)