Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Isabel Eneteregana Ugalde - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Isabel Eneteregana Ugalde Zubietako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Doneztebe, 2009.03.31)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Zubieta -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939