Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Juan Arantzamendi Mugartegi - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Juan Arantzamendi Mugartegiri Ondarroako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Ondarroa, 2009.03.17an)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Ondarroa -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939