Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Juan Arantzamendi Mugartegi - Sierra, Josi (2009)
Juan Arantzamendi Mugartegiri Ondarroako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Ondarroa, 2009.03.17an)