Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Miguel Bernaola Beobide - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Miguel Bernaola Beobideri Igorreko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Deba, 2009.03.23an)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Eibar -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Igorre -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939