Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Miguel Bernaola Beobide - Sierra, Josi (2009)
Miguel Bernaola Beobideri Igorreko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Deba, 2009.03.23an)