Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Ramon Labayen - Sierra, Josi (2009)
Ramon Labayen-i Tolosako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Donostia, 2009.03.10an)