Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Pilar Lazpita Areitio - Sierra, Josi (2009)
Pilar Lazpitari Andikonako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Elorrio, 2009.03.12an)