Aurrehiztegia [HH] : deskripzioen eta funtzionalitatearen bidez objetuak identifikatzea (: Proyecto Agrega, 2010)
Objektuen definizioa kualitateak edo funtzionalitatea kontuan hartuta.
Gutxieneko adina: 3 urte. Gehieneko adina: 6 urte.
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak