Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Manuel Goenaga Ilarramendi - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Manuel Goenaga Ilarramendiri Usurbilgo Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Usurbil, 2009.03.18an)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Usurbil -- Historia -- 1936-1939