Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Manuel Goenaga Ilarramendi - Sierra, Josi (2009)
Manuel Goenaga Ilarramendiri Usurbilgo Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Usurbil, 2009.03.18an)