Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Iñaki Bengoetxea Zabaleta - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Iñaki Bengoetxea Zabaletari Mendexako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Ondarroa, 2009.03.13an)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Mendexa -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939