Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Iñaki Bengoetxea Zabaleta - Sierra, Josi (2009)
Iñaki Bengoetxea Zabaletari Mendexako Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Ondarroa, 2009.03.13an)