Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Isabel Ereño Abans - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Isabel Ereño Abans-i Orozkoko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Elorrio, 2009.03.12an)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Orozko -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939