Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Isabel Ereño Abans - Sierra, Josi (2009)
Isabel Ereño Abans-i Orozkoko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Elorrio, 2009.03.12an)