Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Claudio Egidazu Gongeta - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Claudio Egidazu Gongetari Elorrioko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Elorrio, 2009.04.01an)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Elorrio -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra)