Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Claudio Egidazu Gongeta - Sierra, Josi (2009)
Claudio Egidazu Gongetari Elorrioko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Elorrio, 2009.04.01an)