Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Agustina Agirre Mazuriaga - Sierra, Josi (2009)
Agustina Agirre Mazuriagari Elorrioko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Elorrio, 2009.04.08an)