Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Iñaki Gorostiza Larrakoetxea - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Iñaki Gorostiza Larrakoetxeari Zeanuriko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Zeanuri, 2009.05.04an)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Zeanuri -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939