Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Iñaki Gorostiza Larrakoetxea - Sierra, Josi (2009)
Iñaki Gorostiza Larrakoetxeari Zeanuriko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Zeanuri, 2009.05.04an)