Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Juan Urriola Sarasketa - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Juan Urriola Sarasketari Eibarko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Eibar, 2009.04.23an)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Eibar -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra)