Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Juan Urriola Sarasketa - Sierra, Josi (2009)
Juan Urriola Sarasketari Eibarko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Eibar, 2009.04.23an)