Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Imanol Ortiz de Zarate Arrinda - Sierra, Josi (2009)
Imanol Ortiz de Zarate Arrindari Eibarko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Eibar, 2009.04.23an)