Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Cesareo Irigoien Ugalde - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Cesareo Irigoien Ugalderi Iturengo Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Ituren, 2009.03.31)
Keywords: Erreferentzia-materialak; Dokumentalak; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Ituren -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939