Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Cesareo Irigoien Ugalde - Sierra, Josi (2009)
Cesareo Irigoien Ugalderi Iturengo Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Ituren, 2009.03.31)